Hjem      Aktiviteter
Aktiviteter
Vi tilbyr:


Inn på tunet

- Barnehage besøk
- Skoletilbud
- Miljøarbeider barn/unge voksne
- Nav arbeidstiltak
Landbruk

- Leiepressing og pakking av rundballer
- Direktesåing av grasfrø (såmaskin med rotorharv)
- Salg av ved
- Salg av grasballer og tørket høy
   
 


Ta gjerne kontakt for pristilbud.
- Merete, tlf.: 975 28 423, e-post: merete@nordrebrevig.no
- Lasse, tlf.: 926 31 452, e-post: lasse@nordrebrevig.no


 

Gården:


Det er bare fantasien som setter grenser her på Nordre Brevig Gård. Vi har en fantastisk beliggenhet som gir lett tilgang på kano, kajak, fiske, pilke, krepsing, øyhopping, telting eller rett og slett sove under åpen himmel ved idylliske Lyseren eller i skog og mark. På gården har vi alt fra store traktorer til små kaniner.

Det er mye å oppdage til alle årstider for den som ønsker å se detaljene og glede seg over hva naturen har å tilby. Vi kan være kreative med naturen også. Våren med sitt yrende liv og seljefløyten, sommerens kranser, høstens farger og vinterens glans. 

Vi har mange dyr og ulike dyrearter på gården som gjerne er med på aktiviteter. Det er masse å se og gjøre for store og små. Vi har et løsdriftfjøs, og på våren kommer det kalver. Utover sommeren kommer det ofte kyllinger. De titter frem fra buskene med en klukkende hønemor i hælene. Ender og gjess i en herlig blanding. Geiter, sauer og gris bor det her også, samt kaniner, katter og hunder.

Så ønsker du å finne på noe med barnehagen, klassen, firmaet eller familien, har vi aktiviteter for de som er: oppvokst med dyr, ikke oppvokst med dyr, trenger en utfordring eller nyte roen,- og ikke minst for de som aldri har sett hvor melken kommer fra.
Landbruk:

Vi kjører leiepressing og pakking av grassballer og halmballer.

Vi har også direkte såmaskin med rotorharv for direktesåing av grassfrø. Den kan brukes direkte i sprøytet gammel grassbakke, ferdig behandlet jord eller rett etter treskeren.

Vi selger ved, rundballer og tørket høy.


Kontakt Lasse for mer informasjon:
Tlf.: 926 31 452, e-post: lasse@nordrebrevig.no